Vil du danse med nogen?

Hun blev født den 9. august 1963 i Newark, New Jersey. Whitney Houston var en af de mest succesfulde sangerinder nogensinde. Hun var en Grammy-prisvindende kunstner og medvirkede i flere hitfilm.

Houston dukkede først op på musikscenen som korsangerinde for sin mor Cissy Houstons band. Whitney begyndte derefter at forfølge en solokarriere og udgav sit første album i 1985. Albummet blev en stor succes og gav anledning til flere hitsingler, herunder “How Will I Know” og “The Greatest Love of All”

Houstons opfølgende album, “Whitney”, blev udgivet i 1987 og blev endnu mere succesfuldt end hendes debut. Albummet indeholdt hitsinglen “I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)” Houston udgav flere andre albums i løbet af sin karriere, herunder det multiplatinbelønnede soundtrack til “The Bodyguard”.

Ud over sin musikkarriere medvirkede Houston også i flere succesfilm, bl.a. “The Preacher’s Wife” og “The Princess Diaries” Hun blev betragtet som en af de største stjerner i Hollywood og var en af de bedst betalte skuespillerinder i verden.

Houston døde på tragisk vis den 11. februar 2012 i en alder af 48. Hendes død kom som et chok for fans verden over og efterlod mange sørgende. Hendes arv lever dog videre, og hun vil altid blive husket som en af de største sangerinder nogensinde.