Hvad er eksekvering?

Hvad betyder ordet eksekvering, udføre et eller andet, skabe resultater, gennemføre er nok lige de første ord der popper op i mit hoved når jeg hører ordet. Billedet viser lidt noget andet, syntes jeg – mere marionet dukke manipulation, ja kært barn har mange navne. Men er det i det hele taget ikke det al ledelse går ud på, at få medarbejderne til at udføre arbejdet, som han eller hun gerne vil have det. Lederen skal jo sørge for at skabe resultater, så det giver tryghed for alle aktionærerne. Det er jo også lederen der skal give mig det store overblik, og så trækker han i nogle af trådene, og jeg gør hvad marionet dukke mesteren siger jeg skal gøre. Der er også nogle mennesker der siger det er forretningsudvikling, ja, det kan da godt være det er forretningsudvikling, men det er stadig lederen der trækker i snorene så medarbejderen eller lønslaven udfører sit job til alles tilfredsstillelse. Der er både gode og mindre gode ledere der er eksperter i denne manipulerende strategi, og jeg tror faktisk at der findes medarbejdere der er utilfredse med denne ledelsesstil. De er måske bange for at blive fyret, hvis de ikke gør som lederen siger, og intet job, ingen penge, ingen penge, ingen mad på bordet, og ingen mad på bordet, en sur mand eller kone. Det er altså en rigtig skidt nedadgående spiral. Mit motto er elsk dit job, du skal være der i mange timer af dit liv, og ellers så forlad det.