Flere sprog samlet ét sted!

Har du før oplevet at lede efter flere oversættere fra forskellige steder? Look no further!

Hos Oversættelsesbureau Word to word har de en samling af modersmålsoversættere fra stort set hele verden – så hvis du både skal bruge din tekst på dansk, tysk, svensk og japansk, ja, så kan du få det hele fra dem.Spar din administrationstid

Det kan tage rigtig meget tid at forhandle priser, opdatere på opgaven samt sende tekster frem og tilbage – især hvis man arbejder med forskellige oversættelsesbureauer eller freelancers. Har har vi fundet det super smart at bruge Word to word, fordi vi kun skal administrere, fakturere og forhandle ét sted.

Kvaliteten er 100 % i orden

En anden stor fordel er, at vi altid er sikre på, at kvaliteten er helt i top. Bureauet yder en god kundeservice, og der er altid kontrol af kvaliteten fra deres freelancers – og de bruger ikke nogen, som ikke kan leve op til deres høje standard. Derfor slipper du også for selv at skulle forsøge at vurdere, hvor god en oversættelse er – og hvordan vurderer du lige, hvor god den arabiske udgave af din danske tekst er? Det kan virkelig være svært!

Gode oversættelser, gode priser

Word to word leverer også oversættelserne til konkurrencedygtige priser, som de fleste kan være med på. Derfor slipper du også for at skulle hive den helt store pengepung frem, når du skal betale for dine oversættelser. Fornuftige priser er virkelig værd at have in mente, når der skal oversættes tekster til mange forskellige sprog.