Værktøjer til Succesfuld Organisationsudvikling

Hos DISCnordic har vi en passion for at hjælpe organisationer med at opnå vækst og trivsel. Vi mener, at det er altafgørende at have værktøjer og en plan for at opnå succesfuld organisationsudvikling. Derfor tilbyder vi “best in class” værktøjer som Everything DiSC®, The Five Behaviors®, AdaptGRT og 15FQ+. Vores mål er at hjælpe både store og små organisationer med at opnå en mere effektiv organisation. Du kan se mere om hr løsninger her.

Everything DiSC® er et anerkendt værktøj i mange forskellige brancher og anvendes til alle former for organisationsudvikling. I sportsverdenen er det f.eks. blevet anvendt som et effektivt værktøj til talentudvikling og talentsøgning. Everything DiSC® har også vist sig effektivt i rekrutteringsprocesser, hvor man ønsker at sammenkoble personlige kompetencer med jobprofiler. Værktøjet giver indsigt i medarbejderens personlighedstype og kan vise, hvordan han/hun samarbejder og kommunikerer med sine kolleger.

The Five Behaviors® fokuserer på at udvikle og styrke samarbejdet i teams. Værktøjet er baseret på forskning inden for teamdynamik og er udviklet i samarbejde med Patrick Lencioni, der er kendt for sin bestseller bøger. Værktøjet styrker kommunikationen i teamet, og hjælper teammedlemmerne med at opbygge tillid til hinanden og forbedre resultaterne.

AdaptGRT er et psykometrisk værktøj, der er designet til at identificere personlige styrker og områder, hvor der er behov for udvikling. Værktøjet giver indsigt i, hvad der motiverer og driver den enkelte medarbejder, og kan bruges til at øge trivslen og engagementet i organisationen. AdaptGRT er også effektivt i forbindelse med rekruttering og udvikling af ledere.

15FQ+ er et omfattende psykometrisk værktøj, der analyserer personlige præferencer og adfærdsmønstre. Værktøjet giver indsigt i, hvordan en person reagerer på stress, kommunikerer og samarbejder med andre. 15FQ+ er brugbart i forbindelse med personaleudvikling og rekruttering, især til roller, hvor EQ er vigtigt (EQ står for Emotional Quotient – den følelsesmæssige intelligens).