Skal du holde vinterferie i Danmark? Oplev børnevenlige aktiviteter i Vejle og omegn

Vinterferien er snart over os, og du er måske stadig på udkig efter den perfekte destination til en hyggelig ferieoplevelse med familien. Hvis du er på udkig efter en børnevenlig destination i Danmark, er vinterferie i jylland et oplagt valg. På Vejle Center Hotel glæder vi os til at byde dig og din familie velkommen til en vinterferie, hvor I kan nyde hyggelige oplevelser og aktiviteter i smukke omgivelser.

Når du ankommer til Vejle Center Hotel i vinterferien, vil du straks føle dig hjemme. Hotellet er kendt for sin hyggelige atmosfære og imødekommende personale, og du vil med det samme mærke, at du og din familie er i gode hænder. Vi har store og børnevenlige værelser, hvor børnene kan hoppe i sengene og føle sig rigtigt godt tilpas. Restauranten byder på veltilberedt mad og drikkevarer, så I kan nyde en god middag med udsigt til Vejle Ådal.

Vejle og omegn byder på masser af sjove og spændende børnevenlige aktiviteter i vinterferien. Et besøg på Økolariet er et must-see, og det er endda gratis at besøge. LEGO House vil også være en oplevelse for hele familien, og I vil blive imponeret over seværdighederne. Hvis I er til mere actionprægede aktiviteter, kan I tage på MTB-forløb på Himmelpind Bike Park eller prøve kræfter med en af de mange sjove aktiviteter i DGI Huset Vejle, som ligger lige ved siden af hotellet. Derudover vil et besøg på Givskud Zoo og museet i Kongernes Jelling være spændende eventyr, der vil leve med jer længe efter ferien er forbi.

På Vejle Center Hotel vil vi gerne gøre det nemt og overskueligt for jer at planlægge jeres vinterferie i Danmark. Det er derfor muligt at booke en pakkeløsning, hvor ophold og aktiviteter er inkluderet. Vi vil gerne sikre, at I får den optimale ferieoplevelse, og derfor tilbyder vi også en række sjove og hyggelige arrangementer på hotellet. I vil kunne deltage i alt fra bagedage til quizzer, som vil skabe gode minder for hele familien.