Mr. Drive

Når man skal tage kørekort, er det vigtigt, at man føler sig tryg på den køreskole, og ikke mindst, ved den kørelærer, som man tager sit kort ved. Derudover er det altafgørende, at kørelæreren formår at formidle stoffet til sine elever, så det dels er interessant, men så de også tager det til sig, terper det og lære det. Både hvad angår den teoretiske del i køreundervisningen såvel som den praktiske del i køreundervisningen.

I Odense på Fyn ligger der en køreskole, som gør op med de standardiserede køreuddannelser. Køreskolen hedder Mr. Drive, og under sloganet ‘Think safe, drive save’ uddanner de sine elever til at blive gode og sikre billister. Det gør de blandt andet ved hjælp af en undervisningsmetode, som kaldet cooporative learning. Kort fortalt handler cooporative learning om, at man løser de problematikker, man stilles i undervisningen sammen i grupper, i stedet for at man skal sidde og løse opgaverne selv.

Hos Mr. Drive er spændende undervisning alfa og omega, og det fornemmes allerede ved første besøg på skolens hjemmeside, som hedder www.mrdrive.dk Det er nok ikke mange køreskoler, som tilbyder sine kunder, at man kan booke et uforpligtende møde med en af skolens kørerlærer for at se, om det er noget, man har lyst til at fortsætte med. Skolen ligger således også vægt på, at alle kørelærerne er uddannet til at eleverne skal opnå en fuld tilfredsstillende køreoplevelse, hvor alle lærerene har en pædagogisk uddannelse. Det gør, at lærerne til hver en tid kan håndtere en hvilken som helst type elev.

Hvis man er blevet nysgerrig, kan man altså gå ind på hjemmesiden www.mrdive.dk og læse meget mere. Udover at læse om skolen, deres undervisning og se hvilke biler, man kan tage kørekort i, byder siden også på meget andet relevant info, som man kan læse mere om, så