Kondomer til længere erektion

Det har jeg nu aldrig hørt om før, men det er da lykken for dem der ikke lige kan få deres lille pjævert til at forblive hård, og til stor glæde for os kvinder der er trætte af, at den bliver slatten når agten først går i gang. Jeg har hørt, at det er der mange der lider af når de også har sukkersyge – og jeg har også oplevet det med en, hvor størrelsen var xxxl – men her er der jo også en årsag, der skal jo blod langt længere ud, end ved en small. Nåmen sjovt er det jo ikke, når man nu ligger der og skal nyde det – der kommer en præstationsangst ind over manden, og en pisse sur kone, fordi den bliver slap.

Danmarks største sortiment

Der findes mange slags kondomer, men nu har jeg lige studeres billy boy fra mundfrisk.dk, og må sige at de da har lidt af hvert. Jeg selv har den alder, hvor jeg ikke lige bruger kondomer, da jeg ikke kan blive gravid, og ikke fordi jeg er ligeglad med at få kønssygdomme, men der er nok ikke så meget af den slags i min alder – men så er der alle de andre skavanker – så unge mænd, glæd jer til i bliver ældre og ikke længere kan holde stådrengen. Det samme gør sig gældende for kvinderne, de har brug for glidecremen, så det hele glider lidt nemmere, også det med at den lille pjævert bliver gummiagtig. Så godt med en støttestrømpe til pjæverten.