Kitchenbutler til udskiftning af gammelt køkken

Jeg havde nok det mest grimme køkken i min nye lejlighed som jeg lige havde anskaffet mig – alt andet i lejligheden var perfekt, på nær køkkenet – det gjorde faktisk at jeg ikke gad at lave mad eller i det hele taget gå ud i køkkenet. Så jeg vidste at jeg måtte gøre noget for at blive glad for min nye lejlighed, trods min økonomi efter købet af lejligheden. Jeg gik på nettet og fandt kitchenbutler.dk som fangede min interesse – jeg kunne faktisk få mit drømme køkken frem for mit nuværende intetsigende køkken – yes, tænkte jeg, og kontaktede dem, for at få et tilbud på dels køkkenet og dels på den måde jeg kunne få mit nye køkken finansieret på. Jeg fik nogle rigtige gode tilbud, og besluttede mig for at bruge kitchenbutler.

Drømmekøkkenet fra Kitchenbutler.dk

Min køkkendrøm gik i opfyldelse, og min nye lejlighed blev bare helt perfekt – tænk sig at jeg ikke havde fået det gjort inden jeg flyttede ind i den nye lejlighed – nå, men så blev jeg så klog. Det var virkelig så nemt, at lille jeg kunne finde ud af det selv – selv og selv, for Kitchenbutler hjalp mig igennem hele processen. Det var trygt og beroligende, at det hele lå i hænderne på Kitchenbutler, og jeg bare skulle vælge de ting jeg ville have ind i mit nye køkken. Alt klappede – super kundeservice, med god kundevejledning og rådgivning, tidsterminer blev overholdt, og inde jeg så mig om, så stod mit nye køkken klar til brug.