https://buddies-headshop.dk/joints

Buddies

Buddies er en dansk webshop, hvor du kan købe forskellige former for cannabisrelateret udstyr og livsstilsprodukter. Navnet “Buddies” refererer både til det fællesskab, der er i at ryge og til ordet “bud”, som signalerer den service, Buddies ønsker at levere dig. Buddies sælger nemlig det bedste rygegrej til prisen. Buddies holder øje med markedet, men holder varesortimentet i en overskuelig størrelse, så det er til at finde, hvad du søger. Ønsker du noget, de måske ikke har, så skriv endelig og spørg!

Joints

En god joint i venners lag er noget af det hyggeligste at lave sammen. Men i Danmark kan man kun købe færdiglavede joints på Christiania. Derfor kan du hos Buddies købe alt, hvad du skal bruge til selv at rulle din joint. Buddies er officiel forhandler af RAW, Smoker’s Choice, Roller’s Finest og flere andre af de bedste mærker. Ved hvert produkt ligger der en grundig beskrivelse af hver enkelt ting, så du ved præcis, hvad du køber. En guide til hvilket udstyr, der er nødvendigt at have og bare rart at have, ligger også på deres hjemmeside. Desuden har de på deres blog historier, tips og tricks til at gøre oplevelsen optimal.

Afhængigt af hvordan du bedst kan lide det, kan du selv rulle dine joints med papir og filter, eller vælge en nemmere løsning med jointrør eller cones.

Buddies ønsker at levere den bedste service overhovedet på markedet. Du kan tjekke deres FAQ ud eller skrive til kontakt@buddies-headshop.dk, så svarer de indenfor 24 timer. Du kan også ringe på 2932 4965 mellem 16-20 på hverdage.