Hjælp til selvhjælp med UskyldensHjerte

Det er ikke så lang tid siden at jeg endte et forløb hos UskyldensHjerte – jeg var gået ned med stress og sov rigtig dårligt – jeg havde brug for hjælp til at finde ud af hvad der var årsagen og til hvordan jeg kom ovenpå igen. Det var så her at jeg kom i kontakt med UskyldensHjerte, som med deres nærvær og lyttende engagement gjorde at jeg for en gang skyld ikke følte mig helt forkert. Jeg fik nogle afdækkende samtaler, og fik taget nogle super gode beslutninger, der gjorde at jeg igen kunne trække vejret. Det er sjovt, at man ikke selv kan finde ud af tingene selv, men sådan er det nogen gange – super godt at vende tingene med en person der har nogle uddannelser der gør, at de kan spørge ind til sagens kerne, og hjælpe en videre i processen.

UskyldensHjerte.dk dygtige mennesker

Nu var det jo ikke sådan at UskyldensHjerte løste mine udfordringer, men de gav mig forskellige redskaber til at komme videre – der var også en vis spiritualitet ind over, og det faldt i god jord med mine egne værdier. Det at lægge sit liv og sjæl ud til andre mennesker, kræver mod og tillid – og nogen gange er det også det det kræver for at vi kommer videre, sådan havde jeg det i hvert fald. Jeg kalder den terapi jeg fik, for hjælp til selvhjælp – jeg kom ind til sagens kerne via Reiki Healing og samtaler – for kroppen husker lidt bedre end min hjerne – og det var meget befriende.