Det er efterskolen i Jylland, du skal på

Har du hørt om Højer Designefterskole?
Hvis du vil lære noget om design, og hvis du allerede ved, at det er i den retning, som du gerne vil bevæge dig med dit liv, så er det her, at musikken spiller, og hvor du kan lægge en grobund for det, der kan blive din karriere.
Sådan noget med design begynder man jo med relativt tidligt i livet, og det skal man da helst også gøre, hvis man vil være god til det, om det kommer til en naturligt, eller man virkelig skal lære det hele fra bunden – men så længe man har viljen, så kan man også komme langt.
Måske er det bare for at afprøve, om den retning er noget for dig, men det kan også være fordi, at du gerne vil opleve en radikalt anderledes efterskole end de traditionelle, som du har hørt om.
Du ved god godt, at du gerne vil på efterskole, så du har søgt efter nogle, der eventuelt kunne tiltale dig, og så er du faldet over den her i Højer, men hvor er det lige, at det ligger?

Så venter der en oplevelse for livet på en efterskole i Jylland

Hurtigt kan du se, at den ligger nærmest diametralt modsat af, hvor du bor i landet, og du har aldrig været længere væk fra din familie, end når folkeskolen to på tur, og hvis familien tog på ferie langt væk, så var du selvfølgelig med.
Men tanken om at skulle på en efterskole så langt, er ikke lige noget, der tiltaler dig, men omvendt er det jo en drøm om at arbejde med design, og du ved også, at det ikke bliver en dans på roser, så det er allerede her, at du finder ud af med dig selv, om du kan klare de bump, som der kommer, for der vil komme mange – og det her er det første.
Man kan lige så godt lære at takle dem fra en ung alder af, og før du har set dig om, så er det blevet den drøm, der gik i opfyldelse, at du rent faktisk endte med at tage på den her efterskole, og du har ikke fortrudt et eneste sekund.