Bliv inspireret til at skrive gode tekster

Få hjælp til dine tekster med denne forfatterblog!

Der er hjælp at hente, hvis du mangler inspiration og guides til at skrive godt content til dine platforme.

Vi kender det vel alle sammen? Vi løber tør for idéer, vi går i baglås, vi får en skriveblokade. Det der med at levere content til sine mange platforme føles oftere og oftere som et fuldtidsjob i sig selv. Det resulterer ofte (for mig i hvert fald) i overspringshandlinger – men i sidste uge viste det sig faktisk at være en ganske værdifuld overspringshandling!

En heldig Google-søgning

Jeg faldt nemlig over Cortekst – et tekstbureau med en guldmine af blogindlæg til de sløve forfattere, de nye forfattere og de forfattere, der bare gerne vil have noget inspiration, nogle gode råd og et spark bagi til at komme i gang. Der kan man lige tale om en effektiv overspringshandling! Blot fordi jeg søgte efter inspiration til at skrive tekster på Google.

Råd om alt om tekst

Du finder både blogindlæg om selve udarbejdelsen af tekst, fx om sætningskonstruktioner, overskrifter, henvendelse og målgruppe. Du finder blogindlæg om mange forskellige genrer – lige fra ansøgninger, pressemeddelelser, hjemmesidetekster og blogindlæg. Og du finder blogindlæg om, hvordan du bedst kommer i gang, hvordan du får dig selv trukket væk fra Netflix og over til skrivepulten, og hvordan du skematiserer og planlægger.

Og hvis alt det stadig ikke er nok til at få dig i gang på tastaturet, kan du altid overveje at hyre Cortekst til at skrive for dig i stedet for.